kedd, 24 november 2020 08:34

Változás az Európa Kupában

A FIBA hivatalos honlapján tette közzé, hogy változott többek között a női Európa Kupa lebonyolítása. Az oda-visszavágós rendszert eltörölték, helyette buborékos rendszerben minden csoport külön-külön helyszínen fog pályára lépni, a csapatok pedig egy-egy meccset játszanak majd egymás ellen.

Az alapszakasz csoportmeccseire január 19-22. között kerül sor. A csoport valamennyi mérkőzése egy helyszínen lesz majd, és minden csapat 1-1 mérkőzést vív ellenfeleivel. Minden csoport első két helyezettje jut majd tovább, és a női Euroligából nem érkezik senki a továbbjutókhoz.

A nyolcaddöntőket és a negyeddöntőket is külön buborékokban tartják majd a sorsolásnak megfelelően, méghozzá március 16-18. között. A Final Fourt pedig április 9-11. között rendezik majd egy újabb buborékban.

Read 48 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search