kedd, 24 november 2020 14:05

Holnap újra pályán a csapat

Előbb a kényszerű karantén, majd az EB selejtezőkhöz kapcsolódó szünet miatt jó ideje nem játszottunk mérkőzést. A hosszú szünet általában sosem jó, de most talán nem volt annyira rossz, mert így volt idő fokozatosan, az egészségre is odafigyelve visszatérni valamennyi játékosunknak.

A korábban elmaradt mérkőzések következtében alaposan felborult a menetrendünk, de a holnapi mérkőzés a BEAC ellen az eredetileg tervezett menetrend szerint kerül lebonyolításra. Mindkét csapatot érintette a válogatott szünet előtt a koronavírus, így ebből a szempontból hasonló helyzetben vagyunk, annyi a különbség, hogy holnapi vendéglátóink egy hete már játszottak egy mérkőzést a Sopron ellen, így ők talán jobban ritmusban vannak már.

A korábbi évekhez hasonlóan a BEAC idén is sok fiatal játékost foglalkoztat, akiket néhány rutinos haza játékossal és légiósokkal erősítettek meg. Eddig lejátszott hét mérkőzésükből csak a Zalaegerszeg elleni meccset tudták megnyerni, ennek ellenére alaposan fel kell készülni belőlük, hiszen korábban a DVTK-t is megizzasztották, de viszonylag szoros vereséget szenvedtek el a PEAC ellen is.

Hogy melyik csapat milyen összeállításban lép majd pályára, azt ebben a szezonban előre jobb nem is megtippelni, de holnap 18:30-kor minden kiderül. A mérkőzést a hatályos jogszabályok értelmében zárt kapuk mögött játsszák a csapatok, aki élőben szeretné megnézni, a MindiGo élő közvetítésében megnézheti, ehhez csak egy magyar kosárlabdacsomag előfizetésre van szüksége, vagy követheti a mérkőzés alakulását a szokásos szöveges közvetítésben, illetve az eredmény alakulásáról mi is beszámolunk közösségi felületeinken.

 

Read 282 times Last modified on kedd, 24 november 2020 14:30

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search