kedd, 23 február 2021 06:21

Holnap kezdődik a Magyar Kupa döntő

Holnap 13 órakor kezdődik a Killik László Női Magyar Kupa nyolcasdöntője. A szerdai napon a negyeddöntőket rendezik meg, vagyis kiderül, hogy kiknek lesz meccsük pénteken és vasárnap, és mely csapatoknak zárul már szerdán a szereplés. Nem kicsi tehát a tét, mert egy szerdai győzelem elődöntőt jelent a csapatoknak.

A sorsolás eredményeként csapatunk az első mérkőzésen 13 órától játszik a PEAC-Pécs csapata ellen. A párharc nyertese a Győr-DVTK mérkőzés győztesével találkozik majd az elődöntőben.

Mire számíthatunk a mérkőzésen? Nagy harcra, szoros mérkőzésre. A két csapat a bajnokságban már mindkét egymás elleni meccsét lejátszotta. A monori meccsen mi nyertünk, a pécsi találkozót a PEAC nyerte. Ellenfeleink azóta igazoltak még egy szlovák válogatott játékost, így biztos, hogy erősödtek azóta, mellettünk pedig az szólhat, hogy a bajnoki alapszakaszra vonatkozó megkötések a kupameccsekre nem vonatkozhatnak, így csapatunk úgy játszhat, mint az Európa Kupában.

A törökországi tapasztalatok jól jöhetnek, hiszen majdnem ugyanolyan sűrű lesz a lebonyolítás, bár ezúttal nem kell buborékba költözni, minden mérkőzésre külön utazunk Budapestre, ahol a BEAC hazai pályáján, a Gabányi sportcsarnokban rendezik a kupameccseket. A zárt kapus találkozókat szerdán a Mindigtv Go, pénteken és vasárnap pedig a televízió közvetíti. Mivel a korai kezdés miatt szurkolóink többsége munkahelyén vagy iskolában lesz, az eredmény alakulásáról a szokott felületeinken is beszámolunk.

Reméljük, a korai kezdés ellenére is sokan gondolnak majd ránk és érkezik a támogatás az éteren keresztül. Hajrá CEKK!

 

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search