csütörtök, 03 szeptember 2020 16:08

Megszületett a döntés az Európa Kupáról

Kedden ülésezett a nemzetközi szövetség illetékes szervezete és arról határozott, hogy a női kosárlabda Európa Kupa selejtezőit december 10-én és 17-én bonyolítják le. A sorozat minket is érintő 32 csapatos csoportköre az eredetileg tervezett októberi dátum helyett majd csak 2021. január 7-én indul. Ekkor az eredeti tervek szerint nyolc darab négycsapatos csoportban küzdenek a résztvevők.

Mint arról korábban már beszámoltunk, mi két török és egy orosz csapattal kerültünk egy csoportba. Az eredeti tervek szerint január 7-én Moszkvában kezdünk, majd 3 hazai mérkőzés után február végén következik a két törökországi túra. Így a korábbi évektől eltérően ősszel csak a bajnokságra koncentrálhatunk.

Read 368 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search