péntek, 02 október 2020 10:00

Szombaton elkezdjük

Szombaton elkezdjük bajnoki szereplésünket. A korábbi évek Európa Kupa szereplései után nem lesz szokatlan a tervezett szombat-szerda ritmus, ettől függetlenül nem ígérkezik könnyűnek ez a szezon. Sem a játékosok, sem a szakmai stáb, sem pedig a háttérben dolgozók részére.

Tegnap reggel levették a COVID teszthez a mintákat és ma már meg is kaptuk az eredményt, minden teszt negatív lett, így teljes létszámmal kezdhetjük majd a szezont.

Persze a koronavírus nélkül se lenne egyszerű szezonunk (így meg aztán pláne), hiszen a ceglédi csarnok átépítése miatt albérletbe kényszerültünk. Új helyszín, pályahitelesítés, miegymás. De ezeket az akadályokat is sikerült leküzdeni, így most már biztosan kijelenthetjük, hogy ugyan korlátozott számban, de nézők előtt rendezhetjük meg az első hazai mérkőzésünket. Mit is jelent mindez konkrétan? A szombat este 6-kor kezdődő találkozóra 50 hazai és 50 vendég szurkolót tudunk beengedni a csarnokba, nekik pedig természetesen be kell tartani valamennyi előírást.

Először is tisztelettel kérünk mindenkit, hogy bármennyire is szereti a kosárlabdát, aki betegség tüneteit mutatja (köhögés, láz, légzési nehézségek, stb.), az ne induljon el a mérkőzésre, maradjon otthon!

A létesítménybe való belépés a szokottnál lassabban, körülményesebben történik, amennyiben a bejárat előtt sor alakulna ki, kérjük a megfelelő távolság (1,5-2 méter) megtartását. Belépéskor érintés nélküli eszközzel mindenkinek meg kell mérnünk a testhőmérsékletét. Az aktuális irányelvekhez igazodva csak 37,5 °C alatti testhőmérsékletű személyeket áll módunkban beengedni a csarnokba. A mérés során kapott értéke(ke)t természetesen nem tároljuk semmilyen módon, hiszen a mérésnek csak annyi célja van, hogy aki lázas, az ne mehessen be a csarnokba.

A csarnokban tartózkodás teljes időtartama alatt, így a nézőtéren is kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése és az 1,5m-es távolság megtartása. Ezt a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik. A nézőtéren csak a kispadokkal szemben található oldalon lehet helyet foglalni a biztonsági szabályok betartása mellett, vagyis a központi bejárattól balra.

A csarnokban büfé nem üzemel és a mérkőzés idején a létesítményben étel és ital fogyasztása tilos.

A mérkőzések alatt a játékosokkal, sportszakemberekkel, hivatalos személyekkel való fizikai érintkezés szigorúan tilos!

A belépésnél a várakozási idő a testhőmérséklet mérések és a szabályozott ülőhelyválasztás miatt megnövekedhet, így kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben a mérkőzésre.

A belépőjegy felnőttek részére 1000 Ft, diákok/nyugdíjasok részére 500 Ft.

A mérkőzés alatt is folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat járványügyi szabályainkról. Kérjük, mindenben kövessék a biztonsági szolgálat munkatársainak útmutatását!

Megértésüket, együttműködésüket ezúton is köszönjük.

Read 284 times Last modified on péntek, 02 október 2020 11:02

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search