péntek, 15 január 2021 15:07

Mindenkinek negatív a tesztje

Tegnap reggel megtörtént a játékosok és a szakmai stáb tesztelése, ma pedig megkaptuk az eredményeket. Minden tesztünk negatív lett, így már ez sem akadálya annak, hogy elutazzunk a törökországi buborékba, ahol jövő héten 4 nap alatt mindhárom csoportmeccsünket lejátsszuk majd.

A tervek szerint vasárnap hajnalban indul el a csapat Ceglédről, hogy elfoglalhassuk helyünket a Hatay által megrendezésre kerülő buborékban. A mérkőzésnapok kedd, szerda és péntek lesznek, de előtte meg minden megérkező csapatra újabb teszt vár, immár a helyszínen. A programunk legsűrűbb része az első két forduló lesz, hiszen az első és második meccsünk között még 24 óra sem fog eltelni. Erre a helyzetre jó felkészülés volt számunkra a december végi soproni dupla mérkőzés, ahol gyakorlatilag ezt a szituációt tudtuk modellezni.

Mérkőzéseinket magyar idő szerint az alábbi időpontokban játsszuk:

Szpartak Moszkva Vidnoje - VBW CEKK Cegléd (kedd, 17 óra)

VBW CEKK Cegléd - Hatay BB (szerda 14 óra)

VBW CEKK Cegléd - Adana Basketbol (péntek 17 óra)

 

A mérkőzésekről várhatóan lesz élő videós közvetítés, de a vasárnapi indulás pillanatától igyekszünk folyamatosan beszámolni az Európa Kupa "kalandról".

Read 439 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search