kedd, 28 július 2020 08:00

Beneveztünk az Európa-kupára

Minden szurkoló tisztában van vele, hogy a járványhelyzet miatt idő előtt véget ért a kosárlabda szezon. Hazánkban nem hirdettek bajnokot és bajnoki végeredményt, a szövetség pedig az elmúlt három szezon eredményei alapján osztotta ki a nemzetközi induló helyeket. Ez alapján csapatunk az Európa-kupára szerzett indulási jogot.

Bár a nemzetközi helyzet még most sem tekinthető biztosnak, a FIBA is több verzióval készül a lebonyolításra, mi valljuk, hogy ha lehetőséget kapunk valamire, azzal élni kell, így beadtuk nevezésünket az Európa-kupára. Bízunk benne, hogy gond nélkül zajlik majd a szezon és büszkén képviselhetjük majd a magyar bajnokságot a nemzetközi porondon.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a sorsolást augusztus 17-én, délelőtt 10 óra után rendezik majd. Természetesen erről az eseményről is tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Read 792 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search