péntek, 16 október 2020 07:21

Szombaton a Csata ellen folytatjuk

Már az ötödik fordulót rendezik meg szombaton a Tippmix Női NB I A-ban, csapatunk pedig idegenben lép majd parkettre Budapesten a Ludovika Arémában. Szombaton este 6 órakor kezdődik majd a Ludovika-FCSM-Csata elleni mérkőzés, és ha a PEAC elleni mérkőzésre azt mondtuk, nem lesz könnyű, akkor erre azt kell mondanunk, hogy nehéz lesz.

Aktuális vendéglátóink 3 győzelemmel és egy vereséggel kezdték a bajnokságot. Egyetlen vereségüket a Sopron ellen szenvedték el, de azon a mérkőzésen is 3 negyeden át szoros, kiélezett volt a meccs. Nyerni tudtak Miskolcon is, legutóbb pedig 52 ponttal verték a Zalaegerszeget. Ponterős, agresszív, gyors játékot játszanak, légiósaik közül Hayes-t ismerhetjük a tavalyi ZTE-ből, míg Zampere legutóbb az olasz bajnokságban játszott. Sokat tapasztalt, rutinos, erős játékos ő is.

Nehéz feladat előtt áll tehát csapatunk, de egyetlen meccset sem kezdünk feltett kézzel, a cél mindig a győzelem megszerzése, még akkor is, ha esetleg a papírforma nem mellettünk szól. A PEAC elleni védekezést ha tudjuk tartani, és javítunk a támadójátékunkon, akkor bizakodhatunk egy jó szereplésben.

Read 228 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search