kedd, 13 október 2020 12:01

A PEAC-Pécs ellen lehet javítani

Nem várt vereségbe szaladt bele a csapat, de ahogy a megnyert mérkőzés után nem volt idő örülni, most a kesergésre sincs lehetőség, mert szerdán ismét fordulót rendeznek a TippMix Női NB I A csoportban. Ezúttal is ideiglenes hazai pályánkon, Monoron a Városi Sportcsarnokban játszunk és most a PEAC-Pécs csapatát fogadjuk.

A vendégek nyáron edzőt váltottak és bizonyos szempontból koncepciót is. A legutóbb még a pécsi férfi csapatot irányító Csirke Ferenc vette át a lányokat, a keret kialakításánál pedig a pécsi kötődést fontos szempontnak tekintették, valamint még szorosabbra fűzték az együttműködést a Rátgéber Akadémiával.

Tehetséges és jó erőkből áll a csapat magyar magja, akikhez tapasztalt, Euroligát is megjárt légiósok is csatlakoztak. Elmondható tehát, hogy a szezonban a Szekszárdot a meccs elején megszorongató, bár végül vereséget szenvedő, majd utána két győzelmet arató pécsi csapat ellen nem lesz egyszerű dolgunk. Ennek ellenére a csapat eltökélt és mindent meg fognak tenni, hogy javítsanak, megszerezzék második győzelmünket, mert idén nem szeretnénk beragadni a rajtnál.

Ami még szokatlan lehet majd, leginkább a hazai meccsekre kijáró szurkolóknak, hogy ezúttal kék mezben lépünk pályára, míg a vendégek fehérben játszanak majd.

A szerdán 18:30-kor kezdődő mérkőzésre ezúttal is csak korlátozott számban (100 fő) tudunk nézőket beengedni, a felnőtt jegy most is 1000,- míg a diák/nyugdíjas jegy 500 Ft-ba kerül majd. Továbbra is kérjük a jelen helyzetben érvényben lévő plusz szabályok (maszk viselés, távolságtartás, testhőmérséklet ellenőrzés...) betartását.

 

Read 240 times Last modified on péntek, 16 október 2020 12:12

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search