kedd, 06 október 2020 12:35

Miskolcon játsszuk a második bajnokit

Idén feszített tempóban, szerda-szombat ritmusban zajlik az alapszakasz döntő része, így holnap már ismét meccset játszik csapatunk. A második fordulóban Miskolcra utazunk, ahol a nyáron részben átalakult DVTK vendégeként lépünk pályára.

A piros-fehéreknél változott a vezetőedző személye, Cziczás Lászlót Földi Attila váltotta. Úgy gondoljuk a ceglédi szurkolóknak a tavalyi szezonban még a Vasast irányító fiatal edzőt sem kell bemutatni, csakúgy mint a továbbra is Miskolcon maradó Medgyessy Dóra, Kányási Veronika, Chanel Mokango hármast. Mellettük maradt még a miskolci tehetség Kiss Angelika, a már tavaly is náluk szereplő Pusztai Petra. Ehhez a maghoz csatlakoztak még tehetséges fiatalok, többek között Aho Nina, Tóth Franka, valamint Montvai Vukov Szonja és érkezett még a palánk alá a litván Kristine Vitola is.

Végignézve a Diósgyőr névsorát megállapíthatjuk, hogy erős keretük van idén is, ennek ellenére ahogy vezetőedzőnk a bajnokság kezdete előtt fogalmazott, a cél csak a győzelem lehet minden mérkőzés előtt. Különben kár is lenne elutazni. Márpedig holnap a csapat elutazik...

Ha pedig már az utazásnál tartunk, bízunk benne, hogy szurkolóink közül is többen elkísérik a csapatot. Számukra fontos információk a miskolci mérkőzés előtt, hogy vendégszurkolók a Népkert felől tudják megközelíteni a Generali Arénát, (parkolni viszont csak a külső parkolóban tudnak) részükre a külső lépcsőn feljutva a menekülőkapun át tudják biztosítani a belépést a mérkőzés kezdete előtt legkorábban 30 perccel.

Az alapszakasz meccseken a felnőtt jegyek 1.000,- Ft-ba kerülnek, az 1955. január 01. előtt és a 2002.01.01 után születettek részére 500,- Ft a belépőjegy ára. Az életkor igazolását kérni fogják.

A belépéskor testhőmérséklet ellenőrzést végeznek a rendezők, csak a 37,5C' alatti hőmérséklettel engedélyezhetik a belépést.

Az érkezés és a távozás között a csarnok területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

A vendégszurkolók elhelyezésére a vendég csapatpad feletti galérián biztosítanak ülő- és állóhelyeket, saját büfét, illetve mellékhelyiségeket. A nézőtér egyéb pontjainak megközelítése még mérkőzés után sem megengedett.

 

Read 297 times Last modified on péntek, 09 október 2020 13:36

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search