szombat, 20 január 2024 09:58

Már fentről nézi meccseinket...

75 éves korában elhunyt Ungureán László, városunk sportéletének meghatározó alakja, a Ceglédi Városi Televízió munkatársa. Újságoknak is rendszeresen tudósított mérkőzéseinkről és a helyi televízióban is sok mérkőzésünket kommentálta. Odafigyelt csapatunkra és eredményeinkre, ceglédiként és sportszerető emberként is szurkolt csapatunknak.

Sokat köszönhetünk neki, aki mellettünk volt sikerekben és kudarcokban is, és bárhogy is alakultak a mérkőzések, bajnokságok, kupák, mindig tudhattuk, ha kritika is kerül egy-egy tudósításba, az építő, segítő szándékú.

Egy újabb értékes sportbaráttal, kosárlabdabaráttal lettünk szegényebbek, de tudjuk, hogy fentről ezentúl is nézi majd meccseinket, és lelkünkben, emlékeinkben mindig velünk marad.

 

Read 30 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search