péntek, 19 január 2024 09:42

A Szekszárdot fogadjuk szombaton

Szombaton este 6 órától a TARR KSC Szekszárd csapatát fogadjuk Albertirsán.

Aktuális ellenfelünk a bajnokság egyik élcsapata, akik a szezon során időnként hullámzóan szerepeltek eddig, de ismerjük őket, tudjuk, hogy egy számukra rosszabbul sikerült mérkőzés után kettőzött erővel vetik magukat a harcba. Nehéz dolgunk lesz tehát, ha borsot szeretnénk törni az orruk alá.

Csapatunk év eleji átalakulása lezárult, de hogy teljesen összeálljon a játékunk, mindenki összecsiszolódjon, még időre és sok munkára van szükségünk.

Év elején érkezett az amerikai irányító Chryslin Carr, egy héttel később pedig csatlakozott az idény első felében a portugál Európa Kupa csapatban, a Benfica-ban játszó, leginkább 4-es poszton számításba vehető francia Sarah Shematsi. Egy távozóról is beszámolhatunk a januári átalakulás kapcsán, hiszen Vincze Niki máshol folytatja pályafutását.

A változások már érezhetőek voltak múlt heti meccsünk első félidejében, a most előttünk álló meccsek pedig fontosak lesznek, hogy játékunk minél inkább összeálljon, letisztuljon. Még akkor is, ha a jelenlegi találkozó előtt a sérülések és betegségek bizonytalanná is teszik, hogy ki léphet majd pályára és ki nem.

Várunk mindenkit Albertirsán. Hajrá CEKK!

 

Read 37 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search