vasárnap, 01 október 2023 10:07

Pécsi győzelem a nyitófordulóban

VBW CEKK Cegléd - NKA Universitas Pécs 43-82 (9-28, 12-24, 6-9, 16-21)

Albertirsa, V.: Söjtöry Tamás, Györfy Rúben, Jankovics Viktor

VBW CEKK Cegléd: Czank 4, Rakita 2, Farkas 3/3, Kobolák 11, Barnai 7. Csere: Horváth 6, Vincze 7/3, Nagy -, Viszmeg 3/3, Andi -, Filipovicz -. Edző: Lo Elhadji Malick

NKA Universitas Pécs: Rátkai 1, Weninger 13/3, Halmágyi Kitti -, Mérész 10, Williams 8. Csere: Tadic 8, Laczkó 10/6, Kiss 13/3, Olawuyi 4, Halmágyi Kata 2. Edző: Jovan Gorec

 

Lo Elhadji Malick : Az eredményt nézve ez egy eléggé rossz meccs volt, de belülről mégsem volt az. Több olyan játékosunk is van, aki igazából most először kapott úgy lehetőséget, hogy 20 percet töltött a pályán A csoportos meccsen. Eddig, mivel tudtuk, hogy milyen a sorsolásunk, nem is játszottunk ilyen erősségű ellenféllel. Az elején talán kicsit meglepte a lányokat az ellenfél ritmusa, de ez a célunk, hogy megtanuljuk, mit kíván tőlünk ez a bajnokság. Én bízom a lányokban és kitartok mellettük, mert szerintem a történetünk vége jó lesz.  

Jovan Gorec : Annak tudatában jöttünk ide, hogy három nap múlva már a Szekszárd ellen fogunk játszani, így próbáltam rotálni a játékosokat, mindenkinek lehetőséget adni, bár volt egy hiányzónk. A filozófiánk, hogy próbálunk lehetőséget adni a fiataljainknak, ezt ma is megtettük. Mondom ezt úgy, hogy a többiek sem idősek, de idén ez a célunk, hogy ez a fiatal csapat összeálljon. Lehetett volna jobb második félidőnk, különösen a harmadik negyed, amikor lelassultunk, nem volt megfelelő az energiánk, de ez előfordul a fiatal csapatokkal. Ha valaki szenzációsan játszik az első fordulóban, az nem egy normális, megszokott dolog, mert még hosszú a szezon, a bajnokság végén kell nagyon jónak lenni és én remélem, hogy mi majd azok is leszünk.

 

Read 53 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search