péntek, 06 október 2023 10:08

Szekszárdon folytatjuk

Szekszárdon lépünk pályára a bajnokság második fordulójában. Szombaton este 6-kor kezdődik a mérkőzés, ami 5 meccses nehéz sorozatunk második állomása.

Bizony ezúttal sem számíthatunk könnyű mérkőzésre, hiszen a hét során, kedden a múlt héten minket legyőző pécsiekkel játszott leendő ellenfelünk, és egy remek második félidővel 20 pontos, sima győzelmet aratott.

Szekszárdon mindig nehéz játszani, főleg jól játszani. Igaz ez most is, mert bár a náluk megszokottnál több változás volt a keretükben, egyénileg nagyon jó játékosok készülnek a szombati meccsre.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy bár visszatért két játékosunk az U23-as 3x3 VB-ről, de a hét második felében kisebb betegségek hátráltatták a munkát. Vezetőedzőnk is elmondta, hogy valószínűleg majd csak a helyszínre érkezve derül ki pontosan, kikre számíthat a mérkőzésen.

Mindezeket nézve, az esélyesség terhe nem minket nyom, célunk, hogy minél jobb, hasznosabb mérkőzést játsszunk szombaton.

 

Read 47 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search