csütörtök, 20 október 2022 09:00

A PINKK-et fogadjuk pénteken

Ezúttal kivételesen pénteken rendezzük hazai mérkőzésünket, mivel szombaton zenés rendezvény miatt foglalt az albertirsai csarnok, vasárnap pedig nemzeti ünnepünk lesz, így nem rendezhetünk mérkőzést. 

Ez sem lesz könnyű mérkőzés, még ha annak is tűnik, hiszen mindkét csapat az első győzelmét szeretné megszerezni, és ezt biztosan ugyanannyira szeretné a vendég csapat, mint mi.

A PINKK hozzánk hasonlóan nehéz ellenfelekkel kezdte a bajnokságot, és a korábbi években már megszokhattuk, hogy sokszor ezeket a meccseket arra használják, hogy már előre készüljenek például ellenünk.

Mi az első négy fordulóban a bajnokság top csapatai ellen egyre jobb formát mutattunk, a PEAC ellen már a győzelem is igen közel volt hozzánk, de múlt héten a TF-néll ez a tendencia megszakadt, a játékunk akadozott, többször is kapkodtunk. A cél tehát az, hogy visszataláljunk a korábbi meccsek játékához és természetesen ezzel együtt az első győzelem megszerzése.

A mérkőzés pénteken este 6-kor kezdődik Albertirsán, várjuk valamennyi szurkolónkat!

 

Read 143 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search