csütörtök, 29 szeptember 2022 09:38

Javuló játék, de még nem sikerült nyerni

Nem kezdtük jól a mérkőzést még annak ellenére sem, hogy a találkozó első pontjait mi szereztük. Ezt követően ugyanis egy hosszabb kosárcsend következett részünkről, így komolyabb hátrányba kerültünk már az első játékrész végére.

A második negyedre rendeztük sorainkat, javult a védekezésünk is és a dobószázalékunk is, egészen közel zárkóztunk a hazaiakhoz, de ők zárták jobban a félidő hajráját, így csak 4 pontot tudtunk faragni a korábbi hátrányból, ám a szekszárdi előny nem volt behozhatatlan, bizakodva várhattuk a folytatást.

A harmadik negyedben ismét faragtunk a hátrányból, de a játékész hajrája megint a hazai csapaté volt, akik jól használták ki pillanatnyi védekezési zárlatainkat.

16 pontos hazai előnyről indult az utolsó negyed, csapatunk pedig megpróbált mindent megtenni, hogy visszazárkózzunk a szekszárdiakra. A lányok az utolsó percig küzdöttek, jobban is játszottunk már, mint az első mérkőzésen, de ezzel még csak két negyedet tudtunk megnyerni, a mérkőzés összességében a sokkal erősebb keretű hazai csapat volt az eredményesebb.

Sok pihenő nem jut a lányoknak a meccs után, hiszen szombaton már folytatjuk is a mérkőzések sorát egy még nehezebb mérkőzéssel, hiszen a tavalyi bajnok és Euroliga címvédő Sopron látogat majd hozzánk.

 

Atomerőmű KSC Szekszárd–VBW CEKK Cegléd 80–66 (26–12, 20–24, 23–18, 11–12)

Szekszárd, 800 néző. V: Papp P., Lengyel Á., Sörlei

SZEKSZÁRD: STUDER 16/6, Boros 3/3, VIVIANS 15/9, GOREE 17, HEBARD 16. Csere: Wallace 6, Horváth D. 1, Mányoky 2, Holcz, Bálint R. 4, Szücs G. Edző: Djokics Zseljko

CEGLÉD: RAKITA 9/3, K. WILLIAMS 22/3, Laufer 1, COOPER 17/6, Bura 3. Csere: Viszmeg 2, Szirony 6, Kobolák 6/3, Horváth B., Szabó P. Edző: Kostas Keramidas

Az eredmény alakulása: 6. perc: 16–2. 9. p.: 26–10. 21. p.: 48–36. 24. p.: 55–45. 27. p.: 61–53. 33. p.: 73–56. 36. p.: 79–62. 39. p.: 80–66.

Kipontozódott: Kobolák (39. p.)

Edzői értékelés

Djokics Zseljko: – Lepattanózásban javulni tudtunk a BEAC elleni mérkőzéshez képest és az asszisztok száma is azt mutatja, hogy van potenciál a támadójátékunkban. Azonban nagyon messze vagyunk még attól, ahová tartunk.

Kostas Keramidas: – Gyakorlatilag az első negyedben ment el a mérkőzés. Utána azt kértem a játékosaimtól, hogy gyorsabb tempóra váltsanak. Ezt megkaptam, ezáltal többször vissza tudtunk kapaszkodni a meccsbe. Döntő tényező volt, hogy centerposzton sokkal erősebbek a szekszárdiak.

 

Read 134 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search