kedd, 27 szeptember 2022 11:34

Következik a Szekszárd

A második forduló és a második nagyon nehéz ellenfél következik, hiszen szerda este az előző év bajnoki ezüstérmeséhez, az Euroligára készülő Szekszárdhoz látogatunk.

Senkit ne tévesszen meg, hogy az első forduló legnagyobb meglepetéseként kikaptak a BEAC-tól. Aki látta azt a mérkőzést, tudja, hogy nagyon rossz százalékkal dobtak, illetve még nem állt össze teljesen a játékuk, de amilyen minőségű játékosok alkotják a keretüket, valószínűleg néhány nap alatt is szemmel látható lesz a fejlődés ezen a téren. Főként annak ismeretében, hogy csak a felkészülés utolsó napjaiban tudtak teljes létszámmal edzeni.

Persze mi is bízunk abban, hogy sikerül előrelépni a szombati első meccshez képest, kevesebb hibával és jobb dobószázalékkal játszunk majd. Edzői stábunk is elvégezte házi feladatát, amennyire csak ez a néhány nap engedte kielemezték a szekszárdiak játékát és felkészítették belőle a lányokat.

Tudjuk, hogy a papírforma nem mellettünk szól, de ha nem hinnénk benne, hogy okozhatunk meglepetést, nem is lenne értelme buszra szállni és elutazni Szekszárdra.

A mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik, élőben a MindiGo közvetítésben, illetve az MKOSZ oldalán az élő statisztikában lehet követni a meccs alakulását.

 

Read 116 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search