péntek, 30 szeptember 2022 12:29

Érkezik a címvédő

Szombaton már a harmadik fordulót rendezik a Tippmix Női NB1 A-ban, aminek keretében este 6-kor a bajnoki és Euroliga címvédő Sopron Basket csapatát fogadjuk Albertirsán.

Valószínűleg senkit nem lep meg, ha hétvégi ellenfelünk kapcsán azzal kezdjük összefoglalónkat, hogy eddigi két bajnoki meccsét megnyerte. Ezek közül szerdán a TF ellen volt nehezebb dolguk, mert félidőben még a hazaiak vezettek ellenük. A soproni szakmai stáb ki is emelte, hogy sok volt az a több mint 50 kapott pont két negyed után. Aztán rendezték védekezésüket és meg is fordították a mérkőzést.

Ez a mi szempontunkból annyiban érdekes, hogy ugyan még hiányos a soproni keret, valószínűleg ellenünk már nem teszik meg azt a szívességet, hogy könnyedén veszik védekezésben a meccs elejét.

Erre, vagyis a kezdésre nekünk is oda kell figyelni, mert legutóbbi meccsünkön ez volt a legnagyobb problémánk, elment az első negyed, utána meg bár végig kapaszkodtunk, rendeztük sorainkat, egyenlíteni már nem tudtunk. Most, egy talán még nehezebb ellenfél ellen ezt nem engedhetjük meg magunknak.

A felkészülés során erre is felhívta a játékosok figyelmét Kostas Keramidas, aki a rendelkezésünkre álló mindössze két napot igyekezett optimálisan kihasználni. A szekszárdi küzdelem után kaptak kis pihenőt a játékosok, de a lehető legjobban megpróbáltuk feltérképezni a soproniakat, és felkészülni belőlük.

Ami biztos, az esélyesség terhe most sem a mi vállunkat nyomja, így bízunk benne, hogy sikerül felszabadultan és jól játszani a csapatnak.

 

Read 189 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search