péntek, 08 október 2021 15:13

Kivételesen Szolnokon fogadjuk a DVTK-t

Szombaton első hazai mérkőzésünket vívjuk a bajnokságban, ami mégsem lesz teljesen hazai, mert a szezonban otthonunkként szolgáló albertirsai sportcsarnok erre a hétvégére már foglalt volt. Mivel a pályaválasztói jog felcserélésére sem volt lehetőség, így ideiglenes helyszínt kellett keresnünk. Ezúton is köszönjük az Olaj és Szolnok segítségét, aminek köszönhetően egy igazi szolnoki párbajt is össze tudtunk hozni a női mezőnyben, mivel Kányási Vera (DVTK) és Szabó Dóra is Szolnokról indult. Mindketten életük első szolnoki NB1-es meccsére készülhetnek, még ha más-más csapat színeiben is.

Csapatunk a PINKK magabiztos legyőzését követően sokat nem tudott készülni a találkozóra, összesen két napunk volt erre, de bízunk benne, hogy sikerült megfelelően felkészülni a borsodi alakulatból. Ami biztos, Szirony Dorina sérülése szerencsére ugyan nem súlyos, de ezen a mérkőzésen még nem tud pályára lépni.

A vendég csapatot nem kell bemutatni, jövő hét közepén már az Európa Kupában játszanak, a keretben és a kispadon is egykori ceglédiekkel. A Földi Attila vezette csapatban játszik továbbra is a már említett Kányási Vera, valamint Medgyessy Dóra is. Az ő bajnoki rajtjuk felemásra sikerült, mert három meccsükből kettőt is elvesztettek,, de mindkettőt szoros meccsen, hosszabbítás után. A Győrt viszont magabiztosan győzték le, így mindenképpen egy erős, agresszívan védekező miskolci csapattal kell majd felvennünk a versenyt.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, Szolnokon, a Tiszaligetben. Az érdeklődők védettségi igazolással tudják megtekinteni a meccset.

 

Read 237 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search