péntek, 26 március 2021 14:54

Szombaton indul az utolsó szakasz

Szombat este Kozármislenyben a PINKK ellen kezdjük meg a bajnokság utolsó szakaszát.

Miután egy hajszállal lemaradtunk a felsőházi rájátszásról, az alsó házban kell folytatnunk a bajnoki küzdelmeket. Számunkra a mérkőzéseknek komoly, igazi tétje nincs, sokkal inkább presztízs kérdés, hogy jól szerepeljünk. Kiesni már semmiképpen nem eshetünk ki és többi ellenfelünknél annyival jobb eredményeket hoztunk az alapszakaszból, hogy a kilencedik hely megszerzéséhez is elegendő lenne a hátralévő 6 mérkőzésből mindössze 2-3 meccset nyerni. Persze a célunk nem ez, hanem az, hogy minél jobb játékkal, a lehető legjobb eredményeket érjük el, még akkor is, ha csalódásként éljük meg az alsóházi szereplést.

A bajnokság ezen szakasza múlt szombaton rajtolt el, de mi az Európa Kupa kötelezettségünk miatt az első fordulós ZTE elleni meccsünket jövő hét szerdára tettük át, így most kezdünk majd a PINKK otthonában. A zárt kapus mérkőzés szombaton este kerül sorra, szokott felületeinken és a MindiGo közvetítésben is követhető lesz majd az eredmény alakulása. Célunk pedig csakúgy, mint néhány héttel ezelőtt, mikor Kozármislenybe látogattunk legutóbb, csak is a győzelem lehet. Akkor a védekezésünk rendben volt, de a támadójátékunk akadotzott, nagyon rossz százalékkal dobtunk. Bízunk benne, hogy ezúttal a támadások is megfelelőek lesznek.

Hajrá CEKK!

 

Read 339 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search