kedd, 16 február 2021 14:32

A Vasashoz látogatunk szerdán

Szerdán este folytatódik a bajnokság, ezúttal a Magyar Kupa miatt előrébb hozott fordulót rendezik meg, mi pedig a Vasas Akadémia vendégei leszünk.

Fiatal csapat, felkészült edzővel, ezt már a hazai mérkőzésünkön is megtapasztaltuk, van tehát miért visszavágnunk nekik. Tudva, hogy az idei bajnokság mennyire kiegyenlített, senki ellen sem lehet biztosra menni, így ezúttal is alaposan fel kell készülnünk és koncentráltan, odafigyelve kell játszanunk, hogy elérjük a kitűzött célokat.

Reméljük, hogy a szerdán 19:15-kor kezdődő zárt kapus mérkőzésen sikerül megvalósítani mindazt, amit elterveztünk és egy újabb lépést tehetünk majd előre. A mérkőzés alakulásáról közösségi felületeinken a szokott módon beszámolunk és a MindiGo ezúttal is élőben közvetíti a találkozót.

 

 

Read 198 times Last modified on péntek, 19 február 2021 14:53

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search