péntek, 08 január 2021 13:30

Szombaton a Szekszárdot fogadjuk

Kicsit lazult a ritmus januárra és most nem 2-3 nap, hanem majdnem egy hét állt rendelkezésre regenerálódni és felkészülni a következő mérkőzésre. A TFSE-MTK vasárnapi szoros legyőzését követően ugyanis szombaton este 6-tól Monoron, zárt kapuk mögött az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatát fogadjuk, és ezzel a mérkőzéssel február közepéig le is tudjuk bajnoki kötelezettségeinket. De ennyire ne szaladjunk előre.

Vasárnap legyőztük a TF-et, egy szoros, izgalmas hajrában, bár az elején jól kezdtünk és nagyobb előnyünk is volt. A lényeg, hogy az év győzelemmel indult és ha a szerzett 93 pontra gondolunk, akkor egyetérthetünk abban, hogy jó lenne azt a támadóformát átmenteni a következő mérkőzésekre is. Ha viszont a kapott 89 pontra nézünk, akkor azt érezzük, még jobb, még szorosabb, keményebb, hatékonyabb védekezésre lenne szükségünk. Mindezek tudatában készült a csapat a szombati meccsre, ahol bár nem mi számítunk esélyesnek, de mindig az a célunk, hogy meglepetést okozzunk, és győztesen hagyjuk el a pályát.

Nem lesz egyszerű mindez, nem véletlenül fogalmaztunk úgy, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen a nagyon erős kerettel rendelkező Szekszárd látogat majd hozzánk ideiglenes otthonunkba. Decemberben az ottani mérkőzésen bár jól játszottunk, nem tudtunk meglepetést okozni, csak részben tudtunk borsot törni a tolnaiak orra alá. Azóta a hétközi mérkőzésükön már az eddig sérült McCall is visszatért a pályára, így tovább erősödött a palánk alatti szekciójuk. Annyi szólhat most mellettünk, hogy az előző hétvégi forduló után a szekszárdiak szerda este pótolták a korábban elmaradt soproni mérkőzésüket, így valamivel pihentebben várhatjuk a szombat estét. Viszont nyáron tovább erősítették a keretüket, még a padon is válogatott játékosok ülnek náluk, így ebből a hétközi meccs fáradtságából sokat kompenzál a sokkal mélyebb rotáció.

A két csapat hagyományosan izgalmas mérkőzéseket vív, legyen szó akár bajnokiról, akár Magyar Kupa mérkőzésről, így várhatóan szombaton este is nagy csata lesz a parketten, amit egyben mindkét oldalon az Európa Kupa csoportkör főpróbájaként is tekinthetnek a felek, hiszen januárban a bajnokságban már nem, csak a nemzetközi kupában vár mérkőzés a két csapatra, a hónap második felében.

Az eredmény alakulása a szokott felületeken követhető lesz majd, és a MindiGo ezúttal is élőben közvetíti a meccset.

 

Read 287 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search