szombat, 02 január 2021 14:12

A TF ellen kezdjük 2021-et

A decemberi rohanásnak gyakorlatilag most lesz csak a zárása, hiszen a héten már játszottunk két mérkőzést, de vasárnap újra pályára lépünk. Ideiglenes otthonunkban Monoron fogadjuk a TFSE-MTK csapatát, akikkel pont egy héttel korábban játszottunk legutóbb. Azon a tévés meccsen sajnos kimondottan rosszul, sok hibával játszottunk és vereséget szenvedtünk. Így van miért visszavágnunk nekik.

Továbbra sem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen még mindig futószalagon játsszuk a meccseket, ráadásul a hétközi két soproni mérkőzésből csak egyszer játszott a Bozóki, Ortiz, Sotiriou hármas, bár bízunk benne, hogy vasárnap mindhárman rendben lesznek és bevethetőek lesznek. Szükség van a játékukra, hogy megállítsuk a jó szériában lévő TF-et.

A mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik, az érvényes szabályozás értelmében zárt kapuk mögött. Az eredmény alakulása a szokott felületeken lesz követhető és a MindiGo is élőben közvetíti.

 

Read 302 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search