szombat, 26 december 2020 08:49

Vasárnap újra tévés meccs

Múlt héten vasárnap tévés meccsen győztünk le egy fővárosi csapatot. Most vasárnap a fővárosba utazunk, ahol a TFSE-MTK fogad minket, és ezt a találkozót is élőben közvetíti az M4 Sport. Közben szerdán a Győr ellen ugyan vereséget szenvedtünk, de jó játékkal, egy szoros meccsen, így a múlt vasárnapinál talán jobb hangulatban várjuk az összecsapást. A cél mint minden meccsen, most is a győzelem megszerzése, ennek érdekében a lányok a karácsonyt is edzéssel töltik a csarnokban. Reméljük, hogy ez a munka és elszántság kifizetődő lesz és a két ünnep közötti három meccses szakaszt győzelemmel tudjuk kezdeni.

A TF a tavalyi szezon meglepetéscsapata volt. Keretük erre az idényre nem sokat változott, maradt két ponterős amerikai játékosuk, és ugyan voltak távozók, de érkezett például a válogatott, egykor nálunk is szereplő Katona Szidónia. Könnyű mérkőzésre tehát most sem számíthatunk, de aki folyamatosan követi a bajnokságot, tudja, hogy idén talán minden eddiginél erősebb és kiegyenlítettebb a mezőny. Minden csapat képes lehet meglepetést okozni. Vendéglátóink tavaly megleptek és legyőztek minket, így idén szeretnénk visszavágni nekik.

Aki mindezt szeretné megnézni, megteheti, vasárnap 16 órakor az M4 Sporton, de a szokásos felületeken is követhető lesz az eredmény alakulása.

 

 

Read 413 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search