szerda, 23 december 2020 14:00

Győr, ezúttal "hazai" pályán

Sok idő nem maradt örülni a vasárnapi győzelemnek, hiszen szerdán újabb mérkőzés vár a csapatra. Újra összecsapunk a győriekkel és reméljük, hogy ezúttal jó ritmusban tudunk játszani ellenük, mert Győrben ez nem sikerült.

Persze ezúttal sem mi vagyunk esélyesek, hanem a dobogón álló zöld-fehér csapat, de minden mérkőzésen meg kell próbálni győzni. Még akkor is, ha már a sokadik meccsünket játsszuk decemberben és még van hátra. Reméljük, sikerül tanulni a Győrben elkövetett hibákból és a vasárnapi győzelem is feldobja annyira a lányokat, hogy egy jó mérkőzést vívjunk.

Ideiglenes otthonunkban, Monoron fogadjuk a győrieket, szerdán este 6-kor. A mérkőzés ezúttal is zárt kapus lesz, követni a szokásos felületeken lehet majd. Élőben közvetíti a MindiGo is.

Reméljük, ezúttal is sokan szurkolnak majd otthonról és a biztató energiák segítik majd a csapatot. Hajrá CEKK!

 

 

Read 325 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search