szombat, 19 december 2020 10:35

Tévés meccsen javíthatunk

Vasárnap 17 órától a Csatát fogadjuk Monoron, zárt kapuk mögött. Mivel az M4 sport élőben közvetíti a mérkőzést, így ezúttal szurkolóink kényelmesen, élőben nézhetik a meccset.

Az egymást érő meccsek között nem a legjobb passzban van csapatunk, három vereség után szeretnének javítani a lányok, ráadásul a pécsi és a győri mérkőzéseken kifejezetten nem ment a játék, kimaradtak a dobások, nem találtuk a ritmust.

Az edzői stáb éppen ezért mentálisan is megpróbálta felrázni a csapatot a szokásos szakmai elemzés, felkészítés mellett, bár ebben a karantén szerű helyzetben elég nehéz kiszakadni a mókuskerékből.

A Csata is vereségből érkezik hozzánk, legutóbbi meccsükön kikaptak a PEAC-tól. A fővárosi csapattal már egyszer találkoztunk, akkor le tudtuk győzni őket, majd sajnos azt a győzelmet követően jöttek sorban elmaradó mérkőzéseink. Holnapi vendégeinknél azóta annyi változás történt, hogy egyik legeredményesebb játékosuk, az amerikai Keyona Hayes távozott és azóta már a DVTK-t erősíti.

Kiélezett mérkőzés és igazi küzdelem várható, hiszen mindkét csapatnak győznie kell a találkozón, ha szeretnék elérni céljaikat.

Mivel szurkolók továbbra sem lehetnek a csarnokban, így kérünk mindenkit, hogy Facebook oldalunkon üzenetbe küldje el nekünk szövegesen, képként, hangban vagy akár videóban, hogyan szurkol, hogy biztatja otthonról a lányokat, hogy ezzel is támogassuk a csapatot ezen a fontos találkozón. Hajrá CEKK!

 

Read 288 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search