csütörtök, 10 december 2020 09:11

A PEAC-Pécs ellen folytatjuk

Folytatódik a decemberi mérkőzés-maraton. Soron következő ellenfelünk a PEAC-Pécs csapata lesz. Velük már egyszer találkoztunk a szezon negyedik mérkőzésén. Akkor két szoros vereség után álltunk és a célunk az volt, hogy ideiglenes otthonunkban Monoron visszataláljunk a győzelmekhez. Szoros mérkőzésen 58-53-ra győztünk és ezzel egy olyan sorozatot nyitottunk, ami egészen múlt szombatig tartott.

Most ismét egy szoros vereség után vagyunk és a célunk ugyanaz, mint október elején volt. Azért indulunk el Pécsre, hogy ott visszataláljunk a győztes útra. Ebben segítségünkre lehet, ha ugyanolyan fókusszal, küzdéssel játszunk, ahogy Szekszárdon abbahagytuk szombaton. Természetesen ez is a csapat célja, hiszen a szakmai stáb és a játékosok is elmondták már többször is, a cél mindig a győzelem megszerzése.

A koronavírus helyzet a pécsieket is sújtotta, ráadásul a sérülteken és betegeken kívül nem számíthat Tijana Andusicra sem Csirke Ferenc vezetőedző, miután a szerb légióst legutóbbi meccsükön kiállították. Nincsenek tehát könnyű helyzetben a baranyaiak, ennek ellenére küzdelmes, szoros mérkőzés várható, hiszen legutóbb a kiállítást követően is nagyot harcolva legyőzték a TF-et.

A zárt kapus mérkőzés 18 órakor kezdődik, a szokásos online felületeken követhető lesz az eredmény alakulása és a MindiGo ezúttal is élőben közvetíti a találkozót.

 

Read 361 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search