péntek, 04 december 2020 08:33

Szombaton Szekszárdon szereplünk

Szombaton ismét pályára lépünk a Tippmix Női NB1-ben, amikor is az újabb bajnoki mérkőzésen talán kijelenthetjük, hogy az eddigi legnehezebb feladat vár majd a lányokra. Szekszárdra utazunk ugyanis a bajnokság egyik legerősebb csapatához.

Eddig sem lehetett gyengének tartani a tolnaiakat, de nyáron tovább erősítették keretüket rutinos hazai játékosokkal és a magyar bajnokságban is tapasztalt légiósokkal. Ebben az idényben Szekszárdon játszik például a ceglédi közönség korábbi kedvence, Maja Skorics is.

A bajnokságban 8 mérkőzést játszottak le a szekszárdiak, mindössze egy vereséggel állnak a tabella második helyén, és bár az elmúlt hetekben voltak hiányzóik, a novemberi újraindulás óta nyugodtan mondhatjuk, hogy bomba formában játszanak. Legutóbb szerdán a Ludovika Arénában győzték le a csatát 99-78-ra.

Szekszárdon játszani sosem könnyű, a papírforma alapján nem is mi vagyunk az esélyesek, de csapatunk ennek ellenére sosem kezdi a mérkőzést feltartott kézzel, a cél mindig a győzelem megszerzése. Így lesz ez szombaton is, a lányok szeretnének egy jó mérkőzést játszani, kijavítva a legutóbbi meccseken előjött hibákat.

Aki otthonról szurkolna és szeretné követni a mérkőzést, a szokott felületeken megteheti, és a MindiGo ezt a mérkőzést is élőben közvetíti.

 

Read 257 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search