kedd, 01 december 2020 08:25

A PINKK ellen indul a decemberi meccs-maraton

December hónapban jelen állás szerint 8 bajnoki mérkőzés vár a csapatra, ezek közül az első a PINKK Pécsi 424 elleni hazai mérkőzés. December 1-én ideiglenes hazai pályánkon, Monoron fogadjuk a baranyai csapatot, az érvényben lévő szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött.

Közösségi oldalainkon a szokott módon ezúttal is beszámolunk a negyedek alakulásáról, de természetesen a szövetség oldaláról is elérhető lesz a szokásos élő, online statisztika, valamint a MindiGo is élőben közvetíti a mérkőzést.

A PINKK eddigi 9 mérkőzéséből 1-et tudott megnyerni, a Zalaegerszeget múlták felül 20 ponttal. Legutóbb szombaton léptek pályára, a Szekszárd otthonában szenvedtek vereséget, és bár a papírforma alapján minket tartanak esélyesnek, ebben az idei bajnokságban különösen igaz, hogy minden meccset maximálisan komolyan kell venni. Mindkét csapatnak vannak még gondjai, hiányzói vagy éppen nem 100%-os játékosai, és legutóbbi BEAC elleni meccsünknek is volt olyan időszaka, ami figyelmeztető lehet, hiszen a visszatérés után még nem állt össze teljesen a gépezet, volt amikor akadozott.

Persze a célunk, hogy napról napra, mérkőzésről mérkőzésre jobban szerepeljünk, újra beolajozzuk a gépezetet, így bízunk benne, hogy már hullámvölgy nélkül, vagy kisebb hullámvölggyel tudjuk magabiztosan lehozni a mérkőzést. Mert a cél ezúttal sem lehet más, mint a győzelem, amivel tovább stabilizálhatnánk helyünket a tabella első felében.

A mérkőzés 18:30-kor kezdődik és bízunk benne, hogy sokan szurkolnak majd nekünk, jobb híján otthonról.

Read 311 times Last modified on kedd, 01 december 2020 08:45

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search