csütörtök, 04 április 2024 13:43

Szoros volt, de végül nem mi örülhettünk

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – VBW CEKK Cegléd 68-60 (17-22, 18-16, 17-12, 16-10)

TIPPMIX NŐI NB I. A, play-out - 3. mérkőzés

Szigetszentmiklós - Játékvezetők: Tőzsér, Gruber, Jankovics

BKG: Baltkojiene 18/6, Takács 9/3, Koch 2, Petrenaite 11, Aldazabal 13/3. Csere: Rozmán 1, Vincze 3/3, Mullings, Trehub 11, Bajzáth.

CEKK: Rakita 5/3, Czank 8, Szirony 16/3, Shematsi 2, Barnai 15. Csere: Horváth 2, Farkas 8, Szerelem-Kobolák, Andi 4, Kovács.

 

Riskó Dávid: A győzelmünk kulcsa lehet az, hogy hosszabb volt a rotációnk vagy annyival több volt a meccsrutinunk, hiszen annyival több győztes mérkőzéssel rendelkezünk ebben a szezonban. De szerintem ez csak azon múlt, hogy melyik csapat akarja jobban, melyik csapat tud tovább koncentrált maradni. Azokat az energiákat amiket megmozgattunk, egyszerűen nem lehetett elveszteni a koncentrációt és ezért jöttünk ki győztesen ebből az összecsapásból.

Földi Attila: Maradjunk a realitás talaján. Ha megnézzük a két csapatot az, hogy elhoztunk egy meccset és ebből is egy ki-ki meccset csináltunk ezeket pozitívumként élem meg. Nyilván nagyon sajnálom, szerettünk volna győzni, de nem fogok nyugtalanul aludni. Amit az elmúlt pár hétben megcsináltunk, ennek a csapatnak sajnos ez a maximum. Dobószázalékunk, egyéni teljesítményeink elmaradtak ezen a mérkőzésen.

 

Read 34 times Last modified on péntek, 05 április 2024 13:48
More in this category: « Jön a mindent eldöntő meccs

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search