kedd, 02 április 2024 13:37

Jön a mindent eldöntő meccs

A kilencedik helyért zajló párharcban eddig mindkét csapat hozta a hazai mérkőzését, így harmadik meccs dönti el a párharcot, ahol a hazai pálya előnyét a BKG élvezheti majd.

Szerda este 6-kor tehát Szigetszentmiklóson lesz a mindent eldöntő meccs, melynek győztese a kilencedik, vesztese pedig tizedik helyen zárja a bajnokságot.

A szombati hazai meccsünkön jól teljesített a csapat, többen is jó mutatókkal zártak és úgy tűnik megtaláltuk a BKG játékának ellenszerét. Hogy ez mennyire lesz tartós, mennyire tudjuk mindezt átmenteni egy idegenbeli mérkőzésre, az kérdéses. Egy biztos, a csapat hozzáállásán nem fog múlni, a játékosok mindent beleadnak majd és bízunk benne, hogy ez eredménnyel is párosul majd szerda este.

Egy hét leforgása alatt gyakorlatilag harmadszor mérkőzik majd meg egymással a két csapat, ilyenkor már nehéz meglepni a másikat, sokkal inkább az dönt, hogy a csapatok hogy bírják a nyomást és a sorozatos terhelést.

 

Read 29 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search