péntek, 22 március 2024 13:03

A TFSE ellen zárjuk az alapszakaszt

Szombaton este rendezik a Tippmix Női NB1 A alapszakaszának utolsó fordulós mérkőzéseit. Mi hazai pályán (Albertirsán) fogadjuk a TFSE-MTK csapatát.

Ennek a mérkőzésnek a végső helyezések szempontjából már nem lesz tétje, hiszen a TF mindenképpen a hatodik helyen zárja az alapszakaszt, mi pedig a tizediken. A TFSE a playoff-ban szerepel majd a jövő héten, mi pedig play-out párharcot vívunk majd a BKG ellen, így ez az utolsó fordulós mérkőzés olyan téttel bír, hogy meghatározhatja, melyik csapat milyen lelkülettel megy majd bele a szezon legfontosabb szakaszába.

Számunkra így a legfontosabb, hogy éles helyzetben is meg tudjuk nézni mindazt, amiket az elmúlt hetekben gyakorolt a csapat, és egy olyan mérkőzést tudjunk játszani, amire lehet építeni, ami megalapozhatja a jó zárást. Mert ahogy mindeni szokták, minden jó, ha a vége jó.

Hogy ehhez a jó véghez miként fognak hozzá a lányok, az szombaton este kiderül. Várunk mindenkit szeretettel!

 

Read 33 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search