péntek, 01 március 2024 10:43

A BKG érkezik szombaton

Szombat este hazai pályán játszunk, Albertirsán fogadjuk este 6-kor a BKG csapatát. Közvetlen riválissal találkozunk tehát, akik előttünk állnak a tabellán, és az már most eldőlt, hogy a play-out során is velük fogunk majd mérkőzni.

Igazi ki-ki mérkőzés lesz tehát, ami mindkét csapatnak fontos. Egyrészt azért, mert befolyásolhatja, hogy melyik csapaté lesz a pályaelőny a szezon végi párharcban, másrészt pedig azért is, mert ugyanebben a párharcban egy komoly lélektani előnyt jelenthet majd ez a győzelem.

Ennek tudatában készültünk a mérkőzésre, amennyire csak tudtunk felkészültünk az ellenfélből és szeretnénk meglepni őket abban a reményben, hogy végre megszerezzük a szezon első győzelmét.

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzésre. Hajrá CEKK!

 

Read 36 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search