péntek, 23 február 2024 10:47

Sopronban folytatjuk szombaton

A két Euroliga csapatot követően a bajnoki cím védője a Sopron Basket lesz következő ellenfelünk. Szombaton este 6-kor Sopronban, a Novomatic Arénában lépünk majd pályára, egy újabb nehéz mérkőzésen.

A soproniak idén nem vállalták a nemzetközi kupa szereplést, ám ettől még nagyon erős a keretük, elég csak azt figyelembe venni, hogy a hét közepén a Magyar Kupa negyeddöntőben idegenben győzték le a Szekszárdot. Tapasztalt, rutinos játékosok, felkészült szakmai stáb, és a játékuk egyre jobban kezd összeállni.

Mi is léptünk előre az elmúlt hetekben, elég ha csak a múlt heti első félidőt nézzük, de ennek ellenére nagyon nehéz dolgunk lesz, főleg, hogy további sérülés nehezíti dolgunkat, egyre szűkebb keret áll a szakmai stáb rendelkezésére. Ennek ellenére célunk, hogy ismét olyan meccset játsszunk, ahol látható lesz, hogy tovább tudtunk lépni a céljaink felé.

 

Read 34 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search