péntek, 26 január 2024 12:34

A még veretlen listavezető érkezik szombaton

Szombat este ismét hazai pályán játszunk, ezúttal talán az idény legerősebb ellenfele ellen. A 12 lejátszott forduló után még mindig veretlen, 100%-os DVTK-t látjuk vendégül Albertirsán.

A diósgyőriek a magyar bajnokság mellett az Euroligában is nagyon szépen szerepelnek, már bejutottak a sorozat rájátszásába is, így egyértelmű, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár csapatunkra.

Az esélyesség terhe tehát még véletlenül se nyomja a vállunkat, így megpróbálhatunk nyugodtan játszani, hiszen holnap veszíteni valónk nem igazán lesz. Múlt héten a Szekszárd ellen már volt egy nagyjából két negyedes periódus, amikor egészen jól ment a játék, így a cél nem is lehet más, minthogy ezt a jó periódust időben megnyújtsuk, lehetőleg minél tovább tartson. Ha ez sikerül, megnehezíthetjük a miskolciak dolgát.

 

Read 24 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search