szombat, 13 január 2024 11:56

A Vasast fogadjuk 2024 első hazai meccsén

Eredetileg nem lett volna mérkőzés ezen a hétvégén, de a 3x3-as olimpiai selejtezők miatt módosult pár időpont, az utolsó előtti forduló márciusról ide, januárra lett előrehozva, így nem sokkal az idegenbeli mérkőzést követően máris ismét a Vasas akadémiával mérkőzünk.

Mivel szombaton egy rendezvény miatt foglalt az albertirsai csarnok, így kivételesen vasárnap lépünk majd pályára a szokásos este 6-os kezdéssel.

Keretünk változóban vagy, ahogy azt már múlt héten is látni lehetett. Időközben megérkezett másik friss igazolásunk a francia Sarah Shematsi, így bár nem sok ideje volt összecsiszolódni a csapattal, de valószínűleg már ő is pályára lép a találkozón.

Célunk, hogy a változások révén javuljon a csapat teljesítménye mind támadásban, mind pedig védekezésben. Reméljük, hogy már most vasárnap meg tudjuk tenni az első lépést a jó irányba, még akkor is, ha a Vasas is erősödött közben, új igazolással vagy éppen sérülésből visszatérő játékossal.

 

Read 30 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search