péntek, 24 március 2023 08:16

Újbudán zárjuk az alapszakaszt

Újabb több hetes szünet után szombaton este lezárul az alapszakasz. Az utolsó fordulóban a BEAC-hoz látogatunk, akik már biztosan playoff résztvevők.

A várakozások, lehetőségek kapcsán mindent elmond vezetőedzőnk, Lo Elhadji Malick nyilatkozata:Számunkra a helyezés szempontjából sajnos már nincs tétje a szombati mérkőzésnek, hiszen az alapszakasz helyezésünk már korábban eldőlt. Viszont a playout-ba minden csapat viszi az eredményeit, így igenis fontos a mérkőzés, mert azon kívül, hogy egy győzelem esetén jó ritmusban és jó hangulatban tudnánk kezdeni az alsóházi küzdelmeket, egyel több győzelmet is vinnénk magunkkal. Ellenfelünk, a BEAC jó csapat, elkapták a fonalat és jó eredményeket értek el. A tabellát nézve ők az esélyesek, de mi ennek ellenére szeretnénk visszavágni a hazai pályán elszenvedett vereségért.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik.

 

Read 27 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search