péntek, 03 március 2023 09:07

Az alapszakasz utolsó hazai meccse következik

Szombaton este 6-tól lépünk utoljára hazai pályára az alapszakaszban. Ellenfelünk a DVTK csapata lesz.

Ha a realitásokat nézzük, nem ez lesz az a mérkőzés, amit mindenképpen meg kell nyernünk, hiszen ellenfelünk lényegesen jobban áll a tabellán, nagyon erős játékoskerettel rendelkeznek, amit bizonyít, hogy az Euroligában is volt esélyük továbbjutni a csoportjukból. Kiváló légiósok, magyar válogatottak, vagyis egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ahol a célunk, a lehető legjobban megszorítani őket, megnehezíteni a dolgukat, amennyire csak tudjuk.

Továbbra is vannak sérülések, amik nehezítik a felkészülésünket, de a körülményekhez képest ezen a héten is próbáltunk maximálisan felkészülni, és az a terv, hogy mindent megteszünk azért, hogy egy jó mérkőzést játsszunk.

A találkozó után az alsóházi rájátszásban még vár ránk három hazai mérkőzés, de ezek majd áprilisban lesznek, így nagyjából egy teljes hónapig hazai meccs nélkül lesznek szurkolóink. Akár csak ezért is érdemes kilátogatni holnap este 6-kor az albertirsai csarnokba.

 

Read 11 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search