péntek, 16 december 2022 10:30

Győrben indul a második kör

Elérkeztünk a bajnokság második feléhez, vagyis elkezdődnek az alapszakasz visszavágói. Elsőként Győrbe látogatunk, a bajnokság egyik legerősebb csapatához, ahol a kispadon is válogatott játékosok ülnek. A győriek mérlege pont ellentétes a miénkkel, mindössze egyetlen vereségük van a Sopronnal szemben, ráadásul az Európa Kupában is bejutottak a legjobb 16 közé, így elmondható, hogy egy nagyon erős csapattal találkozunk szombaton.

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, változások, sérülések nehezítik a dolgunkat, ennek ellenére a lányok a héten nagyon keményen dolgoztak és mindent meg fognak tenni, hogy megnehezítsék a győriek dolgát.

Hogy pontosan milyen kerettel játszunk majd, az csak a meccs előtt fog eldőlni, egy biztos, ez nem annak a mérkőzésnek tűnik, ahol érdemes kockáztatni az esetleges komolyabb sérülést.

A találkozó szombaton este az Egyetemi Sportcsarnokban, 17 órakor kezdődik.

 

Read 122 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search