péntek, 07 október 2022 09:48

A PEAC ellen folytatjuk

A Sopron elleni mérkőzés helyenként már egészen jó játékot hozott, a csapat küzdött, és ahogy vezetőedzőnk is fogalmazott, körülbelül 35 percig kompetitívek tudtunk lenni. Azóta is azon dolgoznak a lányok és az edzői stáb, hogy ezt 40 percre, a teljes mérkőzésre kitoljuk.

Szükség is lesz erre, hiszen a negyedik fordulóban Pécsre látogatunk, a még veretlen PEAC vendégeként lépünk majd pályára szombat este. A negyedik nehéz mérkőzés a sorban, de biztató, hogy meccsről meccsre javul a csapat teljesítménye. Az ellenfél erős, komplett játékoskeretük van, minden posztra két játékossal, akik magas szinten képesek kosarazni, de idén már megmutatták a lányok, hogy senki ellen nem adjuk fel, minden meccsen a győzelem a cél.

A mérkőzést a Nemzeti Kosárlabda Akadémia csarnokában rendezik, szombaton este 6-kor.

 

Read 144 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search