péntek, 18 március 2022 16:05

A BKG ellen kezdjük a rájátszást

10. helyen zártuk az alapszakaszt, amiből következik, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is az alsóházi rájátszásban folytatjuk. A 9-12. helyért zajló mérkőzések sorát az alapszakaszt 11. helyen záró BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapata ellen kezdjük hazai pályán.

Ahogy vezetőedzőnk fogalmazott, rögtön az egyik kulcsfontosságú mérkőzés vár ránk szombaton este 6-tól Albertirsán a BKG ellen, ráadásul ez lesz az első olyan hazai meccsünk, amit már védettség igazolása nélkül bárki megtekinthet a helyszínen.

A BKG-val, ha a felkészülési időszakot is számoljuk, ebben a szezonban már háromszor találkoztunk. Idegenben mindkétszer hosszabbításban győztük le őket, hazai pályán pedig elég volt a rendes játékidő a győzelemhez. Van tehát motivációja bőven a Szigetszentmiklósnak, akik biztosak lehetünk benne, hogy nagyon készülnek erre a meccsre. A feladat nem lesz egyszerű, de mindenképpen az újabb győzelem megszerzése a célunk.

Hajrá CEKK! 

 

Read 147 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search