péntek, 11 március 2022 09:19

Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.

2022. március 5-től egyedülálló sportműsorral találkozhatnak a nézők a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es névre keresztelt, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója nyújt új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

A Szerencsejáték Zrt. árbevételének 54%-át a sportfogadás adja, amelyből a legnagyobb szeletet a futball hasítja ki. A felmérések azt mutatják, hogy a milliós méretű sportfogadói kör tagjai előzetesen és folyamatosan széleskörűen tájékozódnak a fogadásokkal kapcsolatos olyan információkról, amelyek segítik őket a piacok jobb megismerésében és a sikeresebb eredményekben. A Szerencsejáték Zrt. új műsorának elindításával ebben kíván szakmai segítséget és teljesebb körű szolgáltatást adni szórakoztató formában, hazánkban egyedülálló formátumban.

Rendhagyó módon a Mester2es-ben két női műsorvezető segíti a fogadókat, azonban a hölgyeket senkinek sem kell bemutatni: Juditot a televízióból ismerheti minden futballrajongó, Ági az online platformok egyik legismertebb és legaktívabban alkotó bloggere, aki otthonosan mozog a sportfogadás világában is. Judit szakterülete elsősorban a hazai és női labdarúgás, Ági pedig a nemzetközi futball szakértője, így a páros tökéletesen kiegészíti egymást.

A műsor adásai tervezetten havonta minimum két alkalommal lesznek láthatóak először a Tippmix Youtube-csatornáján, majd a megjelenést követően a legnépszerűbb podcast streaming felületeken (pl.: Spotify, Apple Podcasts) és a Szerencsejáték Zrt. saját közösségi felületén is hallgathatóvá, illetve visszanézhetővé válnak a különböző részek.

Az első alkalommal a Mester2es rögtön dupla adással várja a nézőket, amelynek vendége Marco Rossi szövetségi kapitány volt. A beszélgetés során többek között a közelgő Nemzetek Ligája mérkőzésekkel kapcsolatos elvárásokról is faggatták a mestert.

Ha kíváncsivá tettek, nem kell mást tenned, mint megnézni adásukat: https://youtu.be/vy28HQllEpU

Amennyiben tetszett az első rész, iratkozz fel és kövesd a Tippmix Youtube-csatornáját vagy hallgasd vissza az adásokat a legnépszerűbb podcast streaming felületek valamelyikén! Hamarosan újabb adásokkal jelentkeznek!

Read 136 times Last modified on péntek, 11 március 2022 09:28

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search