péntek, 11 február 2022 07:17

Szombaton Szekszárdon

Bár még tart a válogatott szünet a bajnokságban, a szünet előtti utolsó fordulót nem tudtuk az eredeti időpontban letudni, mivel a Szekszárdnak Euroliga kötelezettsége volt. Így holnap játsszuk le a mérkőzést, 18 órai kezdettel.

Mint az a fenti mondatból is kiderül, nagyon erős, az Euroligában szereplő csapat lát vendégül minket, több hazai válogatottal, rutinos légiósokkal. Nemrég a Salamanca-t is hosszabbításos meccsre kényszerítették, így az esélyesség terhe ezúttal se nyomja a vállunkat.

Nálunk a sérülések kezdenek helyrejönni, talán már csapatkapitányunk is pályára léphet a meccsen. Ahogy vezetőedzőnk fogalmazott a mérkőzés előtt: Dolgozunk rajta, hogy sérültjeink visszatérhessenek. Bár emiatt nem vagyunk csúcsformában, de remélhetőleg lépésről lépésre sikerül javulni, a szombat esti meccsen pedig megvalósítani azt, amit kell, okosan játszani.

A mérkőzés alakulásáról szokott felületeinken számolunk be. Hajrá CEKK!

 

Read 176 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search