csütörtök, 10 február 2022 16:24

„Éld át a fogadás teljes dimenzióját!” – elindult a 2022-es Tippmix kampánya egy egészen különleges nyereményjátékkal kiegészülve

Február az egyik legnépszerűbb hónap a sportfogadók körében, hiszen ekkor indul a Bajnokok Ligája és az Európa Liga kieséses szakasza, valamint javában zajlanak a legfontosabb európai bajnokságok és a hazai pontvadászat is. Ennek, valamint a tavalyi kiemelkedő eredmények jegyében integrált kampánnyal folytatja sportfogadási termékeinek népszerűsítését a Szerencsejáték Zrt. A közelmúltban nemcsak a fogadható sportágak köre bővült az e-sporttal és a v-sporttal, hanem friss arculatot és a legújabb nemzetközi trendekhez igazodva új funkciókat is kapott a társaság sportfogadási üzletágának online felülete, a Tippmixpro, amely immár a legnagyobb globális versenytársakhoz hasonló, magas szintű digitális ügyfélélményt nyújt játékosainknak miközben biztonságos keretek között kínál vonzó alternatívát a hazánkban engedéllyel nem rendelkező játékszervezőkkel szemben. A kampány kreatív elemei február 1-től február 28-ig köszönnek vissza a televízióban, közterületeken, rádióban, sportmarketing felületeken, emellett Budapest két ikonikus terén a Széll Kálmán, valamint a Móricz Zsigmond körtéren elhelyezett egyedi, a kampány arculatát tükröző buszmegállókkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Ha a top mérkőzések és a várhatóan kiválóbbnál kiválóbb egyéni teljesítmények hosszú sora nem lenne elegendő izgalmi faktor, akkor tudunk még néhány okot arra, hogy miért érdemes fogadni az év második hónapjában. Azon játékosok között, akik a Tippmixen vagy az online Tippmixpro oldalon február 7. és 27. között játszanak minimum 3-as kötésben legalább 3000 forint értékben a heti több százezres és milliós pénznyeremények mellett egy CUPRA FORMENTOR autóért is versenybe szállhat.

Játssz és éld át a fogadás teljes dimenzióját!

Read 152 times Last modified on csütörtök, 10 február 2022 16:28

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search