csütörtök, 09 július 2020 09:04

Felpörögtek az események

ÚJABB NEVEK A NÉVSORBAN

A héten felpörögtek az események és folyamatosan kerülnek aláírások a szerződésekre, így ma újabb neveket tudunk közzétenni a csapatból.

Kezdjük a sort Gorjanácz Ágnessel, aki már korábban meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Őt igazán nem kell bemutatni szurkolóinknak, hiszen a korábbi évekből már jól ismerhetjük. Reméljük, hogy az új szakmai stábbal még stabilabb, még ponterősebb tagja lehet a csapatnak.

Két új igazolást is bejelenthetünk, mindketten a palánk alá érkeznek. A 23 éves, 188 centi magas Kuttor Enikő a Zalaegerszeget erősítette az előző bajnoki szezonban, előtte pedig az amerikai egyetemi bajnokságban a Duquesne csapatában szerepelt. Nem kerül teljesen ismeretlen közegbe nálunk, hiszen a Sopron utánpótlásában illetve a korosztályos válogatottban is együtt szerepelt Böröndy Dominikával, többek között VB és EB bronzérmet is szerezve. Bízunk benne, hogy hasznos és eredményes játékával, lepattanóival gyorsan belopja magát szurkolóink szívébe.

Szintén palánk alatti játékosunk lesz Dominique McBryde. Ő is 23 éves és 188 centi magas, az Arizona Egyetem csapatában játszott az elmúlt években és bár eredetileg lehetőséget kapott, hogy a Los Angeles Sparks nyári edzőtáborában bizonyítson, ez a koronavírus helyzet miatt elmaradt, így a WNBA kaland még várat magára, de nálunk megkezdheti majd profi karrierjét. Reméljük, hogy gyorsan belerázódik majd az európai kosárlabdába és meg tudja mutatni, miért hívta edzőtáborába a Sparks.

Holnap pedig várhatóan újabb nevekkel jelentkezünk.

Read 740 times Last modified on csütörtök, 09 július 2020 10:42

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search