szerda, 01 július 2020 11:04

Újabb két névvel bővül a lista

Szirony Dorina és Böröndy Dominika is marad a következő szezonra

Böröndy Dominika már a harmadik szezonját kezdi majd csapatunknál. Az elmúlt két évben láthattuk, hogy folyamatosan fejlődött, javult a teljesítménye és bízunk benne hogy a következő szezonban az új edzői stábbal is folytatódik ez a tendencia.

Szirony Dorina még csak egy ceglédi szezonon van túl, de U20-as játékosként fontos láncszeme volt csapatunknak a lezárult szezonban. Külön öröm számunkra, hogy a kosárlabda mellett a tanulás is fontos számára, hiszen a CEKK mindig is próbálta támogatni a fiatal játékosokat, hogy a pályán kívül, az iskolában is sikeresek lehessenek, jól teljesítsenek. Reméljük, a következő tanévben is és a következő kosaras szezonban is eredményes lesz Dorina.

Read 666 times Last modified on szerda, 01 július 2020 11:17

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search