szombat, 18 december 2021 08:08

Edzőváltás után a BEAC-ot fogadjuk

Nem volt eseménytelen az eheti felkészülésünk. A hét elején a klubvezetés értékelte az alapszakasz első felét és úgy döntöttek, közös megegyezéssel felbontják Hegedűs Péter vezetőedző szerződését. Helyére a hét közepén a korábban már a PINKK-et és a Győrt is irányító tapasztalt olasz szakember Sandro Orlando érkezett. Neki túl sok ideje nem maradt a mérkőzés előtt dolgozni a csapattal, de bízunk benne, hogy a változás, az új impulzusok kizökkentik a csapatot az utóbbi mérkőzéseken tapasztalt sorozatból, amikor rendre jól kezdtünk, de a második félidőben valami miatt leblokkoltak a lányok.

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a BEAC ebben a szezonban már több meglepetés győzelmet is aratott. elég ha csak a DVTK vagy a Győr legyőzését emeljük ki. Jó szezont futnak és bizonyára ellenünk is nyerni szeretnének.

A mérkőzés holnap este 6 kor kezdődik Albertirsán. A belépéshez a védettség igazolása szükséges, a csarnok egész területén kötelező a maszk viselése.

 

Read 385 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search