péntek, 15 október 2021 11:25

Szigetszentmiklóson folytatjuk szereplésünket

A Tippmix Női NB I A bajnokság következő fordulójában, holnap este, Szigetszentmiklósra látogatunk, ahol a házigazda BKG-Prima csapatával mérkőzünk majd meg. Az A csoport újonca nehéz sorozattal kezdte a feljutás utáni szezonját, hiszen az első négy fordulóban a Szekszárd, Sopron, Győr, Csata négyes ellen léptek pályára. Éppen ezért, ugyan elveszítették mind a négy meccsüket, nem szabad lebecsülni a frissen feljutott csapatot, akikkel mi a felkészülés során már találkoztunk. Azon a meccsen hullámzó volt a játék, az első felében a hazaiak játszottak jól, a második felében inkább mi, a vége pedig egy hosszabbításban megnyert mérkőzés lett a számunkra.

Ebből persze messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni, más a felkészülés és más egy a végeredmény szempontjából már fontos bajnoki mérkőzés.

Szerencsére Szirony Dorina sérülése már javul, de hogy pontosan milyen összetételben lép majd pályára csapatunk, azt az edzői stáb dönti el. Hegedűs Péter a találkozó előtt elmondta, véleménye szerint már most bizonyította a BKG, hogy joggal kerültek fel az első osztályba, hiszen remekül játszottak a bajnokság legerősebb csapatai ellen is. "Senkinek nem lesz könnyű dolga, ha győztesen szeretné elhagyni a pályát ellenük - ennek tudatában készültünk a héten. Biztos vagyok benne, hogy sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre és remek hangulat lesz, amire nagy szüksége van a magyar női kosárlabdának. A csapatunk nagyon egységes, remek a hangulat, a taktikai elemeink egyre letisztultabbak. Sokat léptünk előre a héten, amely Gaál Gergő kollégámnak és a stáb többi tagjának munkáját dicséri. Izgatottan várjuk a feldobást!"

A mérkőzés Szigetszentmiklóson, 18:30-kor kezdődik holnap, azaz szombaton. A találkozóra a nézők a hatályos jogszabályoknak megfelelően léphetnek be, az eredmény alakulásáról pedig a szokásos felületeken lehet majd tájékozódni.

 

Read 275 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search