csütörtök, 13 május 2021 13:03

Szabó Dóra visszatér Ceglédre

Visszatér egykori U20-as irányítónk Szabó Dóra, azaz Maci. Az utóbbi időben a BEAC csapatában játszott, de elfogadta ajánlatunkat, így a következő szezonban már ismét a CEKK játékosa lesz. Meg is kérdeztük röviden a váltásról és terveiről:

- Te nem új érkezőként írtad alá a szerződésed, hanem visszatérőként, így nem azt mondom, hogy röviden mutatkozz be, hanem hogy röviden meséld el, mi történt veled, mióta elmentél Ceglédről.

- Ceglédi éveim után Pécsre vezetett az utam, ahol a PINKK csapatában töltöttem el egy esztendőt, majd négy éven keresztül a BEAC-ban játszottam és dolgoztam edzőként is.

- Mennyire volt nehéz döntés, amikor elfogadtad ajánlatunkat, és mi döntött a visszatérés mellett?

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszerű döntés volt, hiszen nagyon szerettem Budapesten lenni és rendkívül hálás vagyok mindenkinek akikkel együtt dolgozhattam a BEAC-ban, jól éreztem magamat a csapatban és edzői szerepben is, de az elmúlt időszakban motoszkált már valami bennem, hogy lehet lépni kellene és kipróbálni magamat még valahol máshol és ekkor jött tökéletes időzítésben a megkeresés a Cegléd oldaláról, ahol egy olyan csapatot vázoltak fel nekem, ami rettenetesen szimpatikus volt, így ez megkönnyítette a döntésemet.

- Még csak körvonalazódnak a csapatok keretei, így az erőviszonyokat maximum csak sejteni lehet, de egyénileg mit vársz a következő szezontól?

- Mindenek előtt a csapatot szeretném segíteni ott ahol csak tudom és az új szerepkörömben helytállni és minél megbízhatóbb, stabilabb játékot nyújtani.

- A korábbi CEKK-es éveidből mi az első emlék, ami eszedbe jut?

- Ami publikus? :) Viccet félretéve, a nagyon jó kis társaság, akikkel bármennyi időt el tudtunk tölteni együtt!

Read 744 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search