péntek, 16 április 2021 09:32

Az utolsó hazai következik

Szombaton este 6-kor a szezon utolsó hazai mérkőzését rendezzük meg Monoron. Ellenfelünk a PINKK Pécsi 424 csapata lesz, és ez a találkozó is zárt kapus lesz, amiről a szokott módon beszámolunk, illetve a MindiGo élő közvetítésében is követhető lesz majd a meccs,

A tét nélküli találkozón ezúttal is azok a játékosok kapnak majd több lehetőséget, akiknek a szezon korábbi szakaszában kevesebb játékperc jutott. A cél ezúttal is a győzelem megszerzése lesz, de többen is kisebb sérülésekkel bajlódnak a szezon végén, így nem mehetünk biztosra a PINKK ellen.

Ellenfelünk biztosan szeretne visszavágni a szezonbeli 3 vereségért, és bár számukra sincs tétje a meccsnek a bajnoki helyezésük szempontjából, valószínűleg motiváltan érkeznek és bizonyítani akarnak ellenünk.

 

Read 225 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search